Рис - 1 кг
Морква - 1 кг
Яловичина - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 3 шт
Зіра - 2 ч. л.
Сіль - 2 ч. л.
Часник - за смаком
Вода - 1 л
Олія - 150 г
Кількість порцій: 6 джерело
Рецепт приготування плову як приготувати 2
Нарізаємо цибулю півкільцями
Рецепт приготування плову як приготувати 3
М'ясо нарізаємо середніми шматочками
Рецепт приготування плову як приготувати 4
У казан наливаємо масло, потім наше м'ясо добре обсмажуємо
Рецепт приготування плову як приготувати 5
Після того як ми обсмажили м'ясо кладемо цибулю і так само обсмажуємо до золотистого кольору
Рецепт приготування плову як приготувати 6
Після того як обсмажили цибулю додаємо моркву, її так само добре обсмажуємо до золотистого кольору
Рецепт приготування плову як приготувати 7
Під час приготування морквини додаємо трохи зіри і сіль
Рецепт приготування плову як приготувати 8
Після того як обсмажили моркву додаємо воду, і обов'язково потрібно врахувати, що на кілограм рису потрібно 1 літр води (якщо додасте більше то вийде каша), в принаймні якщо не буде вистачати, воду можна буде чуть чуть підлити
Рецепт приготування плову як приготувати 9
Після того як вода закипіла, даємо покипіти на повільному вогні, хвилин 20-30
Рецепт приготування плову як приготувати 10
Після як наш зервак покипів, хвилин 20-30, закидаємо рис
Рецепт приготування плову як приготувати 11
Даємо рису увібрати всю воду і кладемо часник, зверху посипаємо зирой, що залишилася
Рецепт приготування плову як приготувати 12
Після того як наш рис ввібрав майже всю воду рис збираємо гіркою і закриваємо його хвилин на 40, періодично помішуючи
Рецепт приготування плову як приготувати 13
Хвилин через 40 відкриваємо кришку і перемішуємо добре
Рецепт приготування плову як приготувати 14
Всім смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар