неділя, 7 листопада 2021 р.

Рецепт приготування плову


 Інгредієнти

Рис - 1 кг

Морква - 1 кг

Яловичина - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 3 шт

Зіра - 2 ч. л.

Сіль - 2 ч. л.

Часник - за смаком

Вода - 1 л

Олія - ​​150 г

Кількість порцій: 6  джерело

Рецепт приготування плову як приготувати 2

Нарізаємо цибулю півкільцями

Рецепт приготування плову як приготувати 3

М'ясо нарізаємо середніми шматочками

Рецепт приготування плову як приготувати 4

У казан наливаємо масло, потім наше м'ясо добре обсмажуємо

Рецепт приготування плову як приготувати 5

Після того як ми обсмажили м'ясо кладемо цибулю і так само обсмажуємо до золотистого кольору

Рецепт приготування плову як приготувати 6

Після того як обсмажили цибулю додаємо моркву, її так само добре обсмажуємо до золотистого кольору

Рецепт приготування плову як приготувати 7

Під час приготування морквини додаємо трохи зіри і сіль

Рецепт приготування плову як приготувати 8

Після того як обсмажили моркву додаємо воду, і обов'язково потрібно врахувати, що на кілограм рису потрібно 1 літр води (якщо додасте більше то вийде каша), в принаймні якщо не буде вистачати, воду можна буде чуть чуть підлити

Рецепт приготування плову як приготувати 9

Після того як вода закипіла, даємо покипіти на повільному вогні, хвилин 20-30

Рецепт приготування плову як приготувати 10

Після як наш зервак покипів, хвилин 20-30, закидаємо рис

Рецепт приготування плову як приготувати 11

Даємо рису увібрати всю воду і кладемо часник, зверху посипаємо зирой, що залишилася

Рецепт приготування плову як приготувати 12

Після того як наш рис ввібрав майже всю воду рис збираємо гіркою і закриваємо його хвилин на 40, періодично помішуючи

Рецепт приготування плову як приготувати 13

Хвилин через 40 відкриваємо кришку і перемішуємо добре

Рецепт приготування плову як приготувати 14

Всім смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар