пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

Посольство США про обстріл вокзалу в Краматорську: Світ притягне Путіна до відповідальності


 Президента РФ Володимира Путіна буде притягнуто до відповідальності за злочинні дії в Україні. Про це 8 квітня повідомила у Facebook прес-служба посольства США в Україні, коментуючи обстріл вокзалу у Краматорську Донецької області.  джерело

"

Російський ракетний обстріл залізничного вокзалу в Краматорську – центру евакуації цивільного населення, – внаслідок якого десятки людей загинули та понад 100 отримали поранення, є ще одним звірством, скоєним Росією в Україні. Світ притягне Путіна до відповідальності", – йдеться у повідомленні.

Контекст:

Російські окупаційні війська 8 квітня завдали по залізничному вокзалу Краматорська Донецької області удару,  використовуючи ракетний комплекс "Точка-У" , повідомив президент України Володимир Зеленський.

Як уточнили в Офісі генпрокурора, під час обстрілу  на вокзалі було 4 тис. людей , більшість із них – жінки та діти, які намагалися евакуюватися.

За попередніми даними, внаслідок атаки  загинули 39 людей . Серед убитих є діти,  повідомили  у Нацполіції. Кількість поранених уточнюється.


Немає коментарів:

Дописати коментар