пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

Кім: Я на 50% – кореєць, на 50% – українець

 


Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім 7 квітня в інтерв'ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитру Гордону розповів , що є на 50% корейцем, а на 50% – українцем.   джерело

"

Але гени генами, а я 1981 року народився в Миколаєві, хоча батько виховував мене у східному стилі. А любов до України у мене від мами –  мама з-під Тернополя", –  сказав він. 

За словами Кіма, українська та корейська кров у ньому збалансовані. Глава Миколаївської ОВ також зазначив, що властивий йому здоровий пофігізм є частиною східної культури.

"Це та частина східної культури, яка каже, що ти маєш бути збалансованим та стриманим у будь-якій ситуації. І це частина від спорту – якщо ти виходиш на емоціях на ринг, то в принципі вже у програшній ситуації. У будь-якому разі, холодний розум завжди краще і спокійніше. Нема чого турбуватися про те, на що не можеш вплинути. Треба концентруватися на тому, на що можеш",  – зазначив Кім. 

Контекст:

Кім очолює Миколаївську облдержадміністрацію з листопада 2020 року. У березні 2022 року нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня  за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Кім одружений. Разом із дружиною Юлією виховує трьох дітей. 


Немає коментарів:

Дописати коментар