субота, 11 грудня 2021 р.

Зеленський призначив новим головою Закарпатської ОДА полковника СБУ


 Президент України Володимир Зеленський 10 грудня призначив новим головою Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Микиту, відповідний указ опубліковано на сайті Офісу президента України.

Зеленський зустрівся з Микитою в Офісі президента та вручив йому службове посвідчення, повідомляє пресслужба глави держави.  джерело

Зеленський висловив переконання, що досвід Микити та знання рідного краю сприятимуть ефективній роботі на посаді, ідеться в релізі.

На сайті ОПУ повідомляють, що Микита народився 1979 року в селі Ільниця Іршавського району Закарпатської області. У 1998-му закінчив Закарпатський лісотехнічний технікум (технологія, економіка та планування деревооброблення, технолог-економіст), 2002-го – Національну академію внутрішніх справ України (правознавство, юрист). Також повідомляють, що з 1999 року він працював за спеціальністю в низці підприємств, а з 2003 року працює у правоохоронних органах на різних посадах.

Микита – полковник Служби безпеки України, пише Zaxid.net. Він є першим заступником начальника Головного управління в центральному апараті СБУ та займається реформою відомства, до цього служив у СБУ в Запорізькій та Закарпатській областях, а також у Донецьку, написав у Telegram журналіст Віталій Глагола. Як зазначає Zaxid.net, Микита – другий представник СБУ на посаді голови Закарпатської ОДА за останні два роки, із квітня до грудня 2020-го керівником Закарпатської ОДА був колишній керівник департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров.

Контекст:

Попереднього голову Закарпатської ОДА – Анатолія Полоскова – Зеленський звільнив 18 листопада. Із ним пішло ще троє заступників.

Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/zelenskij-priznachiv-novim-golovoju-zakarpatskoji-oda-polkovnika-sbu-1585696.html

Немає коментарів:

Дописати коментар