Свинина - 800 г
Цибуля ріпчаста - 3 шт
Морква - 1 шт
Масло вершкове - на смак
Рис - 300 г
Олія - за смаком
Помідор - 2 шт
Томатна паста - за смаком
Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний - за смаком
Лист лавровий - 3 шт
Зелень
Часник - 4 зуб.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Готуємо рис: Кидаємо в казан шматочок вершкового масла, топимо. Засипаємо рис і слідом заливаємо водою. Додамо солі. До готовності. Готуємо гуляш: У казан рослинна олія, розпалюємо. Обсмажуємо м'ясо. Засипаємо цибулю і смажимо з цибулею. Засипаємо моркву і смажимо з морквою. Ще трохи вершкового масла. Далі відправляємо в казан помідори з натертим часником. Все трохи тушкуємо і додамо томатну пасту. Слідом сіль з перцем і лавровий лист. Підливаємо водичку якщо випаровується. Трохи тушкуємо. Додамо борошно розведене у воді і зелень. Доводимо до готовності.
Немає коментарів:
Дописати коментар