пʼятниця, 17 грудня 2021 р.

Гуляш з рисом в казані


 Гуляш, як робила бабуся, тільки мною зроблений в казані на вогнищі. Гуляш дуже смачний. В даному випадку приготований з рисом. Гуляш з рисом на вечерю, дуже смачно і ситно. Страви на день народження з рису - категорія рецепту. джерело

Свинина - 800 г

Цибуля ріпчаста - 3 шт

Морква - 1 шт

Масло вершкове - на смак

Рис - 300 г

Олія - ​​за смаком

Помідор - 2 шт

Томатна паста - за смаком

Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.

Сіль за смаком

Перець чорний - за смаком

Лист лавровий - 3 шт

Зелень

Часник - 4 зуб.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Готуємо рис: Кидаємо в казан шматочок вершкового масла, топимо. Засипаємо рис і слідом заливаємо водою. Додамо солі. До готовності. Готуємо гуляш: У казан рослинна олія, розпалюємо. Обсмажуємо м'ясо. Засипаємо цибулю і смажимо з цибулею. Засипаємо моркву і смажимо з морквою. Ще трохи вершкового масла. Далі відправляємо в казан помідори з натертим часником. Все трохи тушкуємо і додамо томатну пасту. Слідом сіль з перцем і лавровий лист. Підливаємо водичку якщо випаровується. Трохи тушкуємо. Додамо борошно розведене у воді і зелень. Доводимо до готовності.

Немає коментарів:

Дописати коментар