неділя, 10 квітня 2022 р.

Подоляк: Росія сьогодні – це країна, яка перебуває поза людською цивілізацією, їх ненавидять


 Жителі сучасної Росії не мають якостей сучасних людей, заявив в опублікованому 8 квітня інтерв'ю "РБК-Україна" радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.  джерело

"На мою думку, Росія сьогодні – це країна, яка знаходиться поза людською цивілізацією. Вони не мають усіх якостей, які необхідні сучасним людям. Вони живуть у паралельному, ілюзорному світі, де фільтраційний, концентраційний табір є основою їхньої філософії", – сказав він. .

Радник голови ВП вважає, що "проблема росіян у тому, що вони залишилися жити у 2014 році".

"На жаль, Україна тоді опинилася у тяжкій ситуації, інститути держави були частково зруйновані зі зрозумілих причин, деякі наші люди, українці, перебували в якихось ілюзіях ще й таке інше. І тоді росіяни отримали можливість досить просто захопити Крим, влаштувати які- то кримінальні анклави під назвою "республіки", по суті, звичайні кримінальні зони. Вони залишилися в цій ілюзії, за вісім років вони цю ілюзію розширили, помножили, вони абсолютно не знають України. Треба бути абсолютно відірваним від реального світу, щоб думати (а вони щиро так думали), що тут 80–90% зустрічатимуть їх із квітами», – пояснив Подоляк.

За його словами, у цій ілюзії росіяни продовжують частково жити досі.

"Вони не розуміють, що їх ненавидять. Особливо їх ненавидять там, де вони знаходяться (а це південь і схід України), тому що вони там розбомбили міста. Вони там знищують людей, вони прийшли як окупанти, які не мають жодного відношення до європейської цивілізації". . Російський світ – це світ смерті, крові, вони та ненависті. В Україні це неприйнятно", – заявив Подоляк.

Він наголосив, що "в Україні зовсім інший тип життя".

"Україна вкладала гроші в комфорт, інфраструктуру, не у військові технології. Росія вкладала гроші тільки в одне – в експансію та знищення сусідів. Відповідно, коли вони прийшли, виявилося, що 99% людей їх не перетравлюють, їх ненавидять. І всі їх спроби влаштувати якісь анклавні речі, якісь "хенеери" – вони натикаються на те, що вони там знаходять два-три інтелектуальних інваліди, моральні виродки, які погоджуються на фейкові посади і щось подібне. ", - сказав Подоляк.

Війна Росії проти України Головне  (оновлюється)

Контекст:

Президент РФ Володимир  Путін оголосив війну Україні вночі  24 лютого, заявивши, що це "спецоперація", мета якої - "демілітаризація та денацифікація України".

Наприкінці березня президент України Володимир Зеленський, у якого єврейське коріння, заявив, що на переговорах з Росією Україна не має наміру обговорювати так звані демілітаризацію та денацифікацію . "Ми взагалі не сядемо за стіл, якщо говоритимемо про якусь "демілітаризацію", якусь "денацифікацію". Для мене це незрозумілі абсолютно речі", – сказав він.


Немає коментарів:

Дописати коментар