пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

В офісі президента прокоментували ймовірність тимчасового перемир'я з Москвою


 Як зазначив Михайло Подоляк, керівництво РФ бачить, що російські війська зазнають в Україні поразки. 
джерело

Будь-яке тимчасове перемир'я з Москвою – це відкладена війна в майбутньому.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону заявив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

"Будь-яке тимчасове перемир'я з Москвою – це відкладена війна в майбутньому, через 2-5 років. Це "Мінськ-3", наприклад. Росія - це країна, яка продає тільки експансію, тільки війну з сусідами, тому завжди є великий ризик. Нам це не потрібно, нам необхідні гарантії. Про гуманітарне припинення вогню говоримо постійно, але Росія постійно заважає це зробити. Те, що ми бачили в Бучі, є стилем Росії у веденні війни. Вони воюють тільки з цивільним населенням. Вони не вміють воювати з військами", - сказав він.

Також, як зазначив Подоляк, керівництво РФ бачить, що російські війська зазнають поразки.

"Останні два тижні російські "топи" постійно роблять якісь заяви, з яких видно, що вони дуже нервують і не розуміють, що відбувається. Пан Пєсков вчора показав своїм висловлюванням, що не розуміє, як все це закінчиться для них, з точки зору, що вони втратять набагато більше, ніж втратили б, якби закінчили це все тиждень тому", - зазначив він.

За словами Подоляка, в України є план, якого вона дотримується.

"Росія це бачить. Бачить, що на фронтах у них немає переваги. Вони розраховують, що битва за Донбас істотно поліпшить їх позиції...", - сказав він.

Війна проти України:

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.

По всій Україні йдуть запеклі бої. Ворог бомбить міста, з особливою жорстокістю знищується мирне населення. Населені пункти буквально стираються з лиця землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар