вівторок, 12 квітня 2022 р.

Гордон: Росія закінчилася. Вона – як курка, якій відрубали голову, але вона ще бігає двором


 Після масштабного вторгнення в Україну Росія нагадує курку із відрубаною головою. Про це засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон заявив 10 квітня в ефірі YouTube-каналу "Навальний LIVE", який веде команда Олексія Навального – опозиційного російського політика, який перебуває у в'язниці.   джерело

"Я вважаю, що Росія закінчилася. Це моя думка. Знаєте, як курці голову відрубали, а вона ще бігає по двору. Ось Росія - та ж курка:

голова відрубана, а вона ще метушиться. Метушитися вже не треба. весь цивілізований світ став проти Росії, яка брязкає зброєю, яка йде в інші країни для того, щоб їх завойовувати, а по суті – вбивати мирне населення, ґвалтувати маленьких дівчаток і мародерствувати в будинках, які вони захопили. селища пральні машини та плазмові телевізори", – сказав Гордон.

Він назвав російську армію "обличчям Росії".

"Це страшна країна, огидна країна, яка показала всьому світу своє огидне обличчя", - вважає Гордон.

За його словами, "весь світ побачив це звіряче обличчя, і весь цивілізований світ сказав: "Чи вони – нас, чи ми їх).

Війна Росії проти України Головне  (оновлюється)

Контекст:

24 лютого президент Росії Володимир Путін  оголосив про вторгнення в Україну російських військ  та  заявив, що мета РФ – "демілітаризація та денацифікація України".

Після звільнення від окупантів українських територій знаходять сотні закатованих та вбитих мирних жителів.

За даними Офісу генерального прокурора України, через російську агресію розслідується близько 6 тис. військових злочинів, скоєних окупантами.


Немає коментарів:

Дописати коментар