вівторок, 28 грудня 2021 р.

Кабмін звільнив заступника міністра освіти Грабарука – нардепка


 Кабінет Міністрів України 28 грудня звільнив заступника міністра освіти та науки Ігоря Грабарука, який з'явився на офіційній зустрічі з мером Львова в супроводі супутниці у відвертому вбранні.

Про це у Telegram повідомила нардепка від фракції "Слуга народу" Юлія Гришина.   джерело

"Щойно Кабмін звільнив заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука за його заявою", – написала Гришина.

Про звільнення посадовця стало відомо за кілька днів після скандалу з його участю.

24 грудня Грабарук провів зустріч із мером Львова Андрієм Садовим. Після неї у соцмережах з'явилися знімки, зроблені під час візиту. На них поруч із посадовцями була 27-річна юристка Христина Тишкун у чорній сукні з напівголими грудьми без бюстгальтера.

Видання DailyLviv 25 грудня написало, що Грабарук з'явився на офіційному заході "з помічницею у стилі ескортниці". Фото дівчини опублікувала депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин. Наразі ця публікація не доступна.

Контекст:

Грабарук народився у Рівному 1969 року, він закінчив Харківський державний інститут мистецтв імені Котляревського та Львівський регіональний інститут державного управління. 15 липня 2020 року його признаили на посаду заступника міністра освіти, повідомив сайт відомства.

Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/society/kabmin-zvilniv-zastupnika-ministra-osviti-grabaruka-nardep-1588398.html

Немає коментарів:

Дописати коментар