понеділок, 20 грудня 2021 р.

Суди дали дозвіл на затримання одеського втікача Тарпана

 


Суди ще у 2017 та 2018 роках дали дозвіл на затримання ексбізнесмена, а нині головного підозрюваного у розкраданні коштів на проекті “Глибоководний випуск” Руслана Тарпана. Про це йдеться в ухвалі Київського районного суду м. Одеси, передає УНН.  джерело

Цитата

До теми

Станом на зараз Тарпан вже оголошений у міжнародний розшук через Інтерпол із “синім сповіщенням”.

Також відомо про те, що правоохоронні органи України вживають заходів стосовно зміни “синього” сповіщення розшуку Тарпана, на “червоне”, що передбачатиме його затримання за кордоном та подальшу можливість екстрадиції в Україну.

Нагадаємо

Зараз у Київському районному суді м. Одеси розглядається клопотання прокурорів про обрання Тарпану міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Сам підозрюваний у розкраданні понад 300 млн грн на проекті “Глибоководний випуск” вже 4 роки переховується за кордоном. Ймовірно, проживає в ОАЕ.

Наприкінці вересня поточного року Генеральний прокурор, за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, погодила продовження строків досудового розслідування справи “Тарпана” до 12 місяців. Крім того, Генеральний прокурор погодилась і з необхідністю звернення до слідчого судді з клопотанням про арешт Тарпана.

Адвокати підозрюваного, своєю чергою, усіляко намагаються затягнути процес обрання Тарпану міри запобіжного заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар