вівторок, 14 грудня 2021 р.

Мальта першою з країн ЄС може легалізувати вирощування та володіння канабісом для особистого використання


 14 грудня в парламенті Мальти відбудеться остаточне голосування щодо законопроєкту, ухвалення якого дасть можливість жителям країни вирощувати та зберігати марихуану для особистого використання. Про це 13 грудня повідомляє The Guardian.

Володіння до 7 г марихуани буде законним для осіб віком від 18 років, також планують дозволити вирощувати до чотирьох рослин канабісу в домашніх умовах із подальшим зберіганням до 50 г висушеного продукту.  джерело

Контекст:

У 2015 році влада Мальти виключила зберігання невеликої кількості марихуани та кількох інших наркотиків зі списку кримінальної поліції, щоб не переслідувати затриманих із 3,5 г канабісу, 2 г інших наркотиків або двома таблетками екстазі, повідомив сайт Malta Today.

У березні 2018 року президент Мальти підписав закон, який дозволяє використання канабісу з медичною метою, повідомило видання MJBiz Daily.

У лютому 2021 року прем'єр-міністр країни Роберт Абела оголосив про плани ухвалити закон, який дозволить володіння невеликою кількістю канабісу та рослин для особистого користування, нагадало видання Times of Malta.

Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/worldnews/malta-pershoju-z-krajin-jes-mozhe-legalizuvati-viroshchuvannja-ta-volodinnja-kanabisom-dlja-osobistogo-vikoristannja-1586064.html

Немає коментарів:

Дописати коментар