середа, 17 листопада 2021 р.

Сьогодні на фракції "слуги народу" розглянуть податковий законопроект та представлять нову очільницю партії


 Народні депутати "Слуга народу" на засіданні фракції сьогодні планують розглянути основні законопроекти цього тижня, зокрема законопроект про збалансованість бюджетних надходжень та представити нову очільницю партії. Про це УНН повідомила заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.  джерело

Цитата

«Основні законопроекти цього тижня – зокрема 5600 (податковий законопроект - ред.). Також буде представлення нової очільниці партії », - розповіла Кравчук.

За її словами, з‘їзд відбудеться до засідання фракції «Слуги народу», саме на ньому відбудеться переобрання очільника партії.

Доповнення

Члени партії “Слуга народу” 15 листопада зберуться для переобрання очільника партії. Олександр Корнієнко, який наразі займає цю посаду, залишає її заради концентрації на посаді першого заступника голови ВРУ. Корнієнко пропонуватиме кандидатуру Олени Шуляк на посаду очільниці партії.

Про проведення з’їзду партії та переобрання нового очільника стало відомо 12 листопада. Про це повідомили у пресслужбі політсили. Там також наголосили, що за результатами з’їзду планується ухвалення низки політичних заяв та звернень. 

Що було раніше

8 листопада стало відомо, що перший заступник спікера Верховної Ради України Олександр Корнієнко залишає посаду голови політичної партії “Слуга Народу”, щоб “зосередитися на парламентській роботі”. Корнієнко залишається у лавах партії. Серед кандидатів називали ім’я нардепок від “слуг” Юлії Гришиної та Олени Шуляк. Сама Гришина підтверджувала УНН, що вона — серед претендентів на очільника президентської партії. Корнієнко заявляв, що “кандидатури, які зараз обговорюють у ЗМІ, дійсно входять до кола кандидатів на цю посаду”. І що Шуляк також є у цьому шортлісті. Також були розмови, що на з’їзді партії “Слуга народу” можуть розглянути питання позбавлення Дмитра Разумкова депутатського мандату. Його 7 жовтня Верховна Рада, де більшість — за “слугами народу”, відкликала з посади голови парламенту.

Немає коментарів:

Дописати коментар