понеділок, 15 листопада 2021 р.

Про "Велике будівництво" Зеленського випустили книгу: продають по 99 гривень


 На сайті видавництва Фоліо продають книгу про "Велике Будівництво" Зеленського. Купити її можна за 99 гривень, пише УНН.

Деталі

Відзначимо, що книга має назву Програма Президента України "Велике Будівництво-2020". Обличчя. Автором зазначений Юрій Голик.         джерело

"Національна програма "Велике будівництво" спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури України. Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. Проєкт розпочато з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. До програми "Велике Будівництво" залучено кількасот осіб. У цій книзі лише невелика частина тих, кого вдалося сфотографувати у процесі створення нової якості життя", - йдеться в описі книги.

Доповнення

До слова, Президент України Володимир Зеленський зі своєю програмою "Велике будівництво" приписав собі великі обсяги ремонту доріг. В одному з інтерв'ю наприкінці минулого року він зазначав, що "вже зробили, й це підтверджено, чотири тисячі кілометрів доріг у цьому (2020 - ред.) році, що перевищує загальну кількість кілометрів доріг, зроблених за попередні 10 років. За рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років у сумі". Однак, такі ж заяви лунали і за попередньої влади, і цифри за рік називалася майже такі ж.

Водночас багато критики лунало щодо виділення коштів на будівництво доріг з “ковідного фонду”. Для порівняння, на кінець 2020 року з нього на будівництво, реконструкцію та ремонт автодоріг державного значення було спрямовано 24,9 млрд грн, тоді як на охорону здоров’я — 14,7 млрд грн.

Зокрема, колишній радник голови Офісу Президента Андрія Єрмака Ігор Уманський заявляв, що кошти з коронавірусного фонду, які виділили на будівництво доріг, присвоїв так званий “картель”.

Немає коментарів:

Дописати коментар