неділя, 3 січня 2021 р.

«Маразматичні балаканина»: Медведчук розкритикував Ляшко за відмову купувати російську вакцину від COVID-19


Одіозний український політик, голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук прокоментував заяву головного санітарного лікаря Віктора Ляшко, який сказав, що Україна не збирається реєструвати «Супутник V», так як в Міністерстві охорони здоров'я готові використовувати тільки ті вакцини, які пройшли третю фазу клінічних випробувань.

 Як передає Replyua.net, позицію Ляшко Медведчук назвав «маразматичним базіканням», який не має нічого спільного ні з медициною, ні з інтересами українських громадян.
«Хочу прояснити пана Ляшка: зараз не пройшла третю фазу випробувань жодна з вакцин - ні Pfizer (третя фаза завершиться в 2023 році), ні Moderna (у 2022 році), ні AstraZeneca (в 2023 рік). Як і вакцина китайської компанії Sinovac Biotech, про укладення контракту на закупівлю якого відрапортував Президент Зеленський. Хотілося б, щоб фахівці пояснили це пану Ляшко, а він в свою чергу доніс ці факти до президента Зеленського », - сказав Медведчук. Також він поскаржився, що за 7 років «політики печерної русофобії» влади досить пограли в геополітику, знищивши і економіку, і медицину, і освіту.

Немає коментарів:

Дописати коментар